close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Heinkenszand en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heinkenszand

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heinkenszand of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heinkenszand en omgeving.

Advies in de buurt van Heinkenszand

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Heinkenszand, bent u van harte welkom in onze winkel in Breda.

Inspiratiewinkel Breda Bekijk de collectie
grafstenen Heinkenszand Algemene Begraafplaats Heinkenszand

Algemene Begraafplaats Heinkenszand

In het noordwesten van Heinkenszand vindt u aan de Noordlandseweg de Algemene Begraafplaats Heinkenszand. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Noordlandseweg
- Heinkenszand
grafsteen Heinkenszand Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

De Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand is gelegen in het noordoosten van Heinkenszand aan de Kerkdreef. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Kerkdreef
4451AD Heinkenszand
grafmonument Heinkenszand Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand

In de gemeente Borsele vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Heinkenszand aan de Kerkdreef. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkdreef
4451 AD Heinkenszand

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Heinkenszand

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Heinkenszand. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Heinkenszand

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Heinkenszand

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Heinkenszand

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 85 minuten rijden van Heinkenszand.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Heinkenszand?

Grafstenen Heinkenszand van natuursteen

Grafsteen Heinkenszand

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heinkenszand van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heinkenszand van glas

Urnmonument Heinkenszand

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Heinkenszand van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heinkenszand

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Heinkenszand?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heinkenszand

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heinkenszand maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.