close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Diepenheim en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Diepenheim

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Diepenheim of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Diepenheim en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Diepenheim

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Diepenheim en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hengelo. Op minder dan 20 minuten rijden van Diepenheim.

Inspiratiewinkel Hengelo Bekijk de collectie
grafstenen Diepenheim Begraaf- en gedenkpark Diepenheim

Begraaf- en gedenkpark Diepenheim

In het noordwesten van Diepenheim vindt u aan de Odammerweg de begraafplaats Begraaf- en gedenkpark Diepenheim. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Odammerweg
7478 RV Diepenheim
grafsteen Diepenheim Oude Begraafplaats Diepenheim Odammerweg

Oude Begraafplaats Diepenheim Odammerweg

In het noordwesten van Diepenheim vindt u aan de Stedeke de Oude Begraafplaats Diepenheim Odammerweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Stedeke
7478 RV Diepenheim

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Diepenheim

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Diepenheim. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Diepenheim

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Diepenheim

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 40 minuten rijden van Diepenheim.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Diepenheim?

Grafstenen Diepenheim van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Diepenheim van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Diepenheim van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Diepenheim

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Diepenheim?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Diepenheim

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Diepenheim maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.