close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Dedemsvaart en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Dedemsvaart

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Dedemsvaart of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Dedemsvaart en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Dedemsvaart

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Dedemsvaart en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 10 minuten rijden van Dedemsvaart.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Dedemsvaart Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

De Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart is gelegen in het noordoosten van Dedemsvaart aan de Noord Stegeren. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Noord Stegeren
7701 RS Dedemsvaart
grafsteen Dedemsvaart Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

De Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart bevindt zich in het noordwesten van Dedemsvaart aan de Mulderij. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en een columbarium.

Mulderij
7701 RM Dedemsvaart
grafmonument Dedemsvaart RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

De begraafplaats RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart bevindt zich in het noordwesten van Dedemsvaart aan de Langewijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven, een columbarium en particuliere graven.

Langewijk
7701 AK Dedemsvaart

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Dedemsvaart

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Dedemsvaart. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Hardenberg.

vakkundig grafmonument plaatsen in Dedemsvaart

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Dedemsvaart

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 10 minuten rijden van Dedemsvaart.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Hardenberg.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Dedemsvaart?

Grafstenen Dedemsvaart van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Dedemsvaart van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Dedemsvaart van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Dedemsvaart

3 begraafplaatsen

Meer dan 150 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hardenberg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Dedemsvaart

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Dedemsvaart maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.