close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Cothen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Cothen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Cothen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Cothen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Cothen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Cothen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Nieuwegein. Op minder dan 30 minuten rijden van Cothen.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk de collectie
grafstenen Cothen Begraafplaats Groenewoud (gemeente Wijk bij Duurstede)

Begraafplaats Groenewoud (gemeente Wijk bij Duurstede) Cothen

In het zuidoosten van Cothen vindt u aan de Groenewoudseweg de Begraafplaats Groenewoud (gemeente Wijk bij Duurstede). Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven, een columbarium, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Groenewoudseweg
3945BC Cothen
grafsteen Cothen Nederlands Hervormd Begraafplaats Cothen

Nederlands Hervormd Begraafplaats Cothen

In het zuidoosten van Cothen vindt u aan de Groenewoudseweg de Nederlands Hervormd Begraafplaats Cothen. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Groenewoudseweg
3945 BB Cothen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Cothen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Cothen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Cothen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Cothen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Cothen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Barneveld. Op minder dan 40 minuten rijden van Cothen.

Cuperus Gedenken Barneveld
Torenplein 37
3772 CX Barneveld

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Cothen?

Grafstenen Cothen van natuursteen

Grafsteen Cothen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Cothen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Cothen van glas

Urnmonument Cothen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Cothen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Cothen

2 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Cothen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Cothen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.