close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Bilthoven en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bilthoven

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bilthoven of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bilthoven en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Bilthoven

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bilthoven en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Nieuwegein. Op minder dan 20 minuten rijden van Bilthoven.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk de collectie
grafstenen Bilthoven Begraafplaats Den en Rust

Begraafplaats Den en Rust Bilthoven

De Begraafplaats Den en Rust is gelegen in het noordwesten van Bilthoven aan de Frans Halslaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Frans Halslaan
3723 EA Bilthoven
grafsteen Bilthoven Brandenburg

Brandenburg Bilthoven

In het zuidwesten van Bilthoven vindt u aan de 1e Brandenburgerweg de begraafplaats Brandenburg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

1e Brandenburgerweg
3721 MJ Bilthoven
grafmonument Bilthoven Rooms Katholieke Begraafplaats Bilthoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Bilthoven

De Rooms Katholieke Begraafplaats Bilthoven bevindt zich in het noordoosten van Bilthoven aan de Gregoriuslaan. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Gregoriuslaan
3723 KR Bilthoven

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Bilthoven

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Bilthoven. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Bilthoven

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Bilthoven

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Bilthoven

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Bilthoven.

Cuperus Gedenken Culemborg
Staalweg 15B
4104 AS Culemborg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Bilthoven?

Grafstenen Bilthoven van natuursteen

Grafsteen Bilthoven

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bilthoven van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bilthoven van glas

Urnmonument Bilthoven

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Bilthoven van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bilthoven

3 begraafplaatsen

Meer dan 70 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bilthoven?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bilthoven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bilthoven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.