close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Bergschenhoek en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bergschenhoek

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bergschenhoek of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bergschenhoek en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Bergschenhoek

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bergschenhoek en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Bergschenhoek.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk de collectie
grafstenen Bergschenhoek Begraafplaats Bergschenhoek (gemeente Lansingerland)

Begraafplaats Bergschenhoek (gemeente Lansingerland)

De Begraafplaats Bergschenhoek (gemeente Lansingerland) is gelegen in het zuidwesten van Bergschenhoek aan de Bergweg-noord. Dit is een algemene begraafplaats.

Bergweg-noord
2661 CP Bergschenhoek
grafsteen Bergschenhoek Rooms Katholieke Begraafplaats Bergschenhoek

Rooms Katholieke Begraafplaats Bergschenhoek

De Rooms Katholieke Begraafplaats Bergschenhoek is gelegen in het zuidwesten van Bergschenhoek aan de Smitshoek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Smitshoek
2661 CK Bergschenhoek

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Bergschenhoek

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Bergschenhoek. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Rotterdam.

vakkundig grafmonument plaatsen in Bergschenhoek

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Bergschenhoek

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Bergschenhoek

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Bergschenhoek.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Rotterdam.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Bergschenhoek?

Grafstenen Bergschenhoek van natuursteen

Grafsteen Bergschenhoek

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bergschenhoek van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bergschenhoek van glas

Urnmonument Bergschenhoek

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Bergschenhoek van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bergschenhoek

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bergschenhoek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bergschenhoek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.