close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Grafstenen Beek-Ubbergen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Beek-Ubbergen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Beek-Ubbergen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Beek-Ubbergen en omgeving.

Grafsteen advies bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Beek-Ubbergen Kleine Bartholomeuskerk

Kleine Bartholomeuskerk Beek-Ubbergen

De begraafplaats Kleine Bartholomeuskerk bevindt zich in het noordoosten van Beek-Ubbergen aan de Nieuwe Holleweg. Dit is een Protestantse begraafplaats

Nieuwe Holleweg
6573 BR Beek-Ubbergen
grafsteen Beek-Ubbergen Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen

Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen is gelegen in het noordoosten van Beek-Ubbergen aan de Kerkberg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkberg
6573DN Beek-Ubbergen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Beek-Ubbergen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Beek-Ubbergen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in de buurt van Beek-Ubbergen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Beek-Ubbergen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Beek-Ubbergen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek ons in een van de showrooms.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Beek-Ubbergen?

Grafstenen Beek-Ubbergen van natuursteen

Grafsteen Beek-Ubbergen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Beek-Ubbergen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Beek-Ubbergen van glas

Urnmonument Beek-Ubbergen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Beek-Ubbergen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Beek-Ubbergen

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Beek-Ubbergen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Beek-Ubbergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Beek-Ubbergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.