close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Axel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Axel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Axel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Axel en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Axel

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Axel, bent u van harte welkom in onze winkel in Breda.

Inspiratiewinkel Breda Bekijk de collectie
grafstenen Biervliet Algemene Begraafplaats Biervliet

Algemene Begraafplaats Biervliet

De Algemene Begraafplaats Biervliet bevindt zich in het zuidwesten van Biervliet aan de Achterweg . Dit is een algemene begraafplaats

Achterweg
4521 CA Biervliet
grafsteen Hoek Algemene begraafplaats Hoek

Algemene begraafplaats Hoek

In het zuidoosten van Hoek vindt u aan de Molendreef de Algemene begraafplaats Hoek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Molendreef
4542AA Hoek
grafmonument Koewacht RK Begraafplaats H.H. Philippus & Jacobus

RK Begraafplaats H.H. Philippus & Jacobus Koewacht

De RK Begraafplaats H.H. Philippus & Jacobus is gelegen in het zuidoosten van Koewacht aan de Kerkplein. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Kerkplein
4576 AS Koewacht
grafmonumenten Sas van Gent  Alg. begraafplaats st. Jans Schorre

Alg. begraafplaats st. Jans Schorre Sas van Gent

De Alg. begraafplaats st. Jans Schorre is gelegen in het noordwesten van Sas van Gent aan de Schapersweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Schapersweg
4551TT Sas van Gent
grafstenen Sluiskil Algemene begraafplaats Sluiskil

Algemene begraafplaats Sluiskil

De Algemene begraafplaats Sluiskil bevindt zich in het zuidwesten van Sluiskil aan de Isabellastraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Isabellastraat
4541 AT Sluiskil
grafsteen Sluiskil Algemene begraafplaats Sluiskil

Algemene begraafplaats Sluiskil

In het zuidwesten van Sluiskil vindt u aan de Nieuwe Kerkstraat de Algemene begraafplaats Sluiskil. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Nieuwe Kerkstraat
4541 ED Sluiskil
grafmonument Sluiskil Begraafplaats Ned. Hervormde kerk

Begraafplaats Ned. Hervormde kerk Sluiskil

In de gemeente Terneuzen vind u de Begraafplaats Ned. Hervormde kerk aan de Louisastraat. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats

Louisastraat
4541 AV Sluiskil
grafmonumenten Terneuzen Zuider Begraafplaats

Zuider Begraafplaats Terneuzen

De Zuider Begraafplaats is gelegen in het noordwesten van Terneuzen aan de Bellamystraat. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en particuliere graven.

Bellamystraat
4532 CP Terneuzen
grafstenen Westdorpe Begraafpl. vd geloofsgemeenschap O.L.V. Visitatie te Westdorpe

Begraafpl. vd geloofsgemeenschap O.L.V. Visitatie te Westdorpe

In de gemeente Terneuzen vind u de begraafplaats Begraafpl. vd geloofsgemeenschap O.L.V. Visitatie te Westdorpe aan de Graafjansdijk A.

Graafjansdijk A
4554 AM Westdorpe
grafsteen Zuiddorpe Zuiddorpe

Zuiddorpe

De begraafplaats Zuiddorpe is gelegen in het noordoosten van Zuiddorpe aan de Dorpsplein.

Dorpsplein
4574RD Zuiddorpe

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Axel

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Axel. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Axel

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Axel

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Axel?

Grafstenen Axel van natuursteen

Grafsteen Axel

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Axel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Axel van glas

Urnmonument Axel

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Axel van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Axel

10 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Axel?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Axel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Axel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.