close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bocholtz en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bocholtz

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bocholtz of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bocholtz en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Bocholtz

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Bocholtz, bent u van harte welkom in onze winkel in Eindhoven.

Inspiratiewinkel Eindhoven Bekijk de collectie
grafstenen Bocholtz Parochie Jacobus de Meerdere

Parochie Jacobus de Meerdere Bocholtz

De begraafplaats Parochie Jacobus de Meerdere is gelegen in het zuidoosten van Bocholtz aan de Pastoor Neujeanstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor Neujeanstraat
6351 GK Bocholtz
grafsteen Bocholtz R.K. begraafplaats  H. Jacobus de Meerderekerk

R.K. begraafplaats H. Jacobus de Meerderekerk Bocholtz

De R.K. begraafplaats H. Jacobus de Meerderekerk is gelegen in het zuidoosten van Bocholtz aan de Pastoor Neujeanstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Pastoor Neujeanstraat
6351 GK Bocholtz

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Bocholtz

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Bocholtz. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Bocholtz

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Bocholtz

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 90 minuten rijden van Bocholtz.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Bocholtz?

Grafstenen Bocholtz van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bocholtz van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bocholtz van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bocholtz

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bocholtz?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bocholtz

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bocholtz maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.