close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart grafmonument met dubbele golfkop foto 1

Zwart grafmonument met dubbele golfkop

Dit zwarte grafmonument heeft een bijzonder ontwerp met een dubbele golfkop, waardoor het een unieke en stijlvolle uitstraling krijgt. Het monument biedt de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor de herinnering aan uw dierbare op een speciale manier in stand wordt gehouden. Dankzij het robuuste materiaal is dit grafmonument bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41998
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit zwarte grafmonument heeft een bijzonder ontwerp met een dubbele golfkop, waardoor het een unieke en stijlvolle uitstraling krijgt. Het monument biedt de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor de herinnering aan uw dierbare op een speciale manier in stand wordt gehouden. Dankzij het robuuste materiaal is dit grafmonument bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft het lange tijd mooi.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.