close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart familiegraf van Impala graniet foto 1

Zwart familiegraf van Impala graniet

Een zwart familiegraf dat is gemaakt van hoogwaardig Impala graniet. De combinatie van het duurzame materiaal en het strakke, klassieke ontwerp maakt dit monument ideaal voor een lange duurzame herinnering. De speciale lasergraveringstechniek biedt de mogelijkheid om persoonlijke teksten en symbolen op het monument te graveren, waardoor de herinnering aan uw dierbare blijvend en respectvol wordt g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42141
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Christelijk, Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Antraciet, Zwart
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een zwart familiegraf dat is gemaakt van hoogwaardig Impala graniet. De combinatie van het duurzame materiaal en het strakke, klassieke ontwerp maakt dit monument ideaal voor een lange duurzame herinnering. De speciale lasergraveringstechniek biedt de mogelijkheid om persoonlijke teksten en symbolen op het monument te graveren, waardoor de herinnering aan uw dierbare blijvend en respectvol wordt geëerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.