close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel en kort gedenkteken foto 1

Enkel en kort gedenkteken

De letterplaat van dit monument bestaat uit 2 delen. Ze hebben een schuine bovenkant en zijn verschillend van hoogte. Ze staan samen op een voetstuk en zijn iets voor elkaar langs geplaatst. Door de puntige vormen van het voetstuk en de 2 letterplaten vormt het samen een mooi geheel. De tekst en gravure is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel staat op een betonfundering.De traditionele gede... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41958
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Kort graf
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Bruin, Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

De letterplaat van dit monument bestaat uit 2 delen. Ze hebben een schuine bovenkant en zijn verschillend van hoogte. Ze staan samen op een voetstuk en zijn iets voor elkaar langs geplaatst. Door de puntige vormen van het voetstuk en de 2 letterplaten vormt het samen een mooi geheel. De tekst en gravure is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel staat op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.