close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditioneel klasssiek enkel grafmonument  foto 1

Traditioneel klasssiek enkel grafmonument

Traditioneel vormgegeven grafmonument, deze staat op een klein voetstuk. De tekst, lijnen en gravure zijn gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41926
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Traditioneel vormgegeven grafmonument, deze staat op een klein voetstuk. De tekst, lijnen en gravure zijn gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.