close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Familiegraf met 2 grafstenen foto 1

Familiegraf met 2 grafstenen

Traditioneel dubbel monument met 2 letterplaten. De letterplaten staan op een voetstuk. De tekst en gravures zijn gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41969
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Zwart
Natuurlijk Boom
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - natuursteen, Decoratie - natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Zwart graniet
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Boom
Vormgeving Klassiek en traditioneel

Productomschrijving

Traditioneel dubbel monument met 2 letterplaten. De letterplaten staan op een voetstuk. De tekst en gravures zijn gestraald en ingeverfd.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.