close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf met 2 grafstenen foto 1

Familiegraf met 2 grafstenen

Traditioneel dubbel monument met 2 letterplaten. De letterplaten staan op een voetstuk. De tekst en gravures zijn gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41969
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Traditioneel dubbel monument met 2 letterplaten. De letterplaten staan op een voetstuk. De tekst en gravures zijn gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.