close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Zuilen grafmonument met glasplaat foto 1

Zuilen grafmonument met glasplaat Glas

De letterplaat bestaat uit 2 zuilen van basalt. Deze worden samen gehouden door een glasplaat waarop de tekst is aangebracht. De glasplaat is met afstandhouders op het basalt aangebracht. De bovenkant van het rechter deel is gepolijst, hierop is een vl... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41847
Artikelnummer 15802
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Basalt
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Vogel
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

De letterplaat bestaat uit 2 zuilen van basalt. Deze worden samen gehouden door een glasplaat waarop de tekst is aangebracht. De glasplaat is met afstandhouders op het basalt aangebracht. De bovenkant van het rechter deel is gepolijst, hierop is een vlinder van brons aangebracht. De beide zuilen staan op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.