close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaat foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaat Glas, ruwe steen

Dit natuurlijke, ruwe grafmonument combineert de ruwe schoonheid van onbewerkt steen met de verfijning van een glazen tekstplaat. De natuursteen brengt een sterk gevoel van duurzaamheid en stabiliteit met zich mee, terwijl de glazen plaat een moderne flair toevoegt. Op de heldere glazen plaat kunnen persoonlijke inscripties worden aangebracht, waardoor u de mogelijkheid heeft om de rustplaats van ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42214
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Ruwe steen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke, ruwe grafmonument combineert de ruwe schoonheid van onbewerkt steen met de verfijning van een glazen tekstplaat. De natuursteen brengt een sterk gevoel van duurzaamheid en stabiliteit met zich mee, terwijl de glazen plaat een moderne flair toevoegt. Op de heldere glazen plaat kunnen persoonlijke inscripties worden aangebracht, waardoor u de mogelijkheid heeft om de rustplaats van uw dierbare op een gepaste en respectvolle manier te personaliseren. Deze mooie samensmelting van natuurlijke elementen en moderne accenten maakt dit monument een unieke, maar stijlvolle keuze voor een blijvende herinnering aan uw naaste. De ruwe vorm van de steen zorgt er bovendien voor dat elk exemplaar uniek is.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.