close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaat foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaat Glas, ruwe steen

Dit unieke grafmonument bestaat uit een natuurlijke ruwe grafsteen, waar de pure en oorspronkelijke vorm van de steen zorgvuldig is behouden. De grafsteen is uitgekozen om zijn robuuste uitstraling en uitzonderlijke kwaliteit, wat elke steen uniek maakt. Aangevuld met een glazen tekstplaat die de graveringsmogelijkheden optimaliseert. Uw dierbare haar of zijn naam en een persoonlijke boodschap kun... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41993
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin, Oranje
Materiaal Glas, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit unieke grafmonument bestaat uit een natuurlijke ruwe grafsteen, waar de pure en oorspronkelijke vorm van de steen zorgvuldig is behouden. De grafsteen is uitgekozen om zijn robuuste uitstraling en uitzonderlijke kwaliteit, wat elke steen uniek maakt. Aangevuld met een glazen tekstplaat die de graveringsmogelijkheden optimaliseert. Uw dierbare haar of zijn naam en een persoonlijke boodschap kunnen in het glas gegraveerd worden, zo creëert u een tastbare herinnering in een helder en duurzaam medium. Het samenspel tussen het ruwe natuursteen en het heldere glas geeft het monument een evenwichtige en harmonieuze uitstraling. Hierin vinden robuustheid en verfijning elkaar, resulterend in een gedenkwaardige rustplaats die zowel de natuurlijke eenvoud als persoonlijke herinneringen eert.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.