close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Urnmonument foto 1

Urnmonument Glas

Deze 3 basalt zuilen vormen samen een urnmonument. De bovenkanten van de zuilen zijn glad gemaakt. De tekst is gegraveerd op het glasplaatje,deze is met afstandhouders van RVS op het basalt gemonteerd.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42304
Artikelnummer 15802
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Modern, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Beige
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen, Urnmonumenten
Steennaam Basalt
Subtype Staande steen zonder vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Deze 3 basalt zuilen vormen samen een urnmonument. De bovenkanten van de zuilen zijn glad gemaakt. De tekst is gegraveerd op het glasplaatje,deze is met afstandhouders van RVS op het basalt gemonteerd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.