close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwerfkei met glazen tekstplaatje en afbeelding foto 1

Zwerfkei met glazen tekstplaatje en afbeelding Glas, zwerfkeien

Dit unieke grafmonument bestaat uit een zorgvuldig gekozen zwerfkei die dient als basis, symboliserend de onverwoestbaarheid van herinneringen. Op de zwerfkei is een helder glazen tekstplaatje bevestigd, wat een subtiele tegenhanger vormt voor de robuuste kei en waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunnen worden geplaatst. De afbeelding op het glas kan uitgekozen worden op b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42228
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur licht
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit unieke grafmonument bestaat uit een zorgvuldig gekozen zwerfkei die dient als basis, symboliserend de onverwoestbaarheid van herinneringen. Op de zwerfkei is een helder glazen tekstplaatje bevestigd, wat een subtiele tegenhanger vormt voor de robuuste kei en waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunnen worden geplaatst. De afbeelding op het glas kan uitgekozen worden op basis van persoonlijke voorkeur, wat een extra laag van individualisatie en betekenis toevoegt. Dit gedenkteken combineert op harmonieuze wijze de sterke, natuurlijke elementen van de zwerfkei met het lichte, delicate uiterlijk van het glas, resulterend in een respectvol en persoonlijk monument van blijvende waarde.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.