close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteeen met glazen plaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteeen met glazen plaat Glas, natuursteen

Deze rechthoekige grafsteen is een prachtige combinatie van modern en traditioneel. Gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met zorgvuldig uitgehouwen details, wordt de aanwezigheid van de overledene geëerd door middel van een glazen plaat. Deze glazen plaat biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde te laten graveren, waardoor het monument een uniek en persoonlijk tintje krijgt. De grafsteen i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 37165
Collectie Beelden en Symbolen, Jong en eigentijds
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Deze rechthoekige grafsteen is een prachtige combinatie van modern en traditioneel. Gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met zorgvuldig uitgehouwen details, wordt de aanwezigheid van de overledene geëerd door middel van een glazen plaat. Deze glazen plaat biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde te laten graveren, waardoor het monument een uniek en persoonlijk tintje krijgt. De grafsteen is ontworpen om de herinnering aan uw dierbare te eren met respect en traditie.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.