close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat Glas, natuursteen, rvs

Deze rechthoekige grafsteen is gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig natuursteen. Het monument heeft een glazen tekstplaat waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunnen worden gegraveerd. Deze combinatie van klassieke stijl en moderne technologie zorgt ervoor dat het grafmonument eeuwenlang zal blijven bestaan als tastbaar bewijs van liefde en respect.Een eenvoudige, simpele ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36250
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen, RVS
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Staande deel Natuursteen, Natuursteen en glas

Omschrijving

Deze rechthoekige grafsteen is gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig natuursteen. Het monument heeft een glazen tekstplaat waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunnen worden gegraveerd. Deze combinatie van klassieke stijl en moderne technologie zorgt ervoor dat het grafmonument eeuwenlang zal blijven bestaan als tastbaar bewijs van liefde en respect.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.