close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat Glas, natuursteen

Een rechthoekig grafmonument dat vakmanschap en schoonheid combineert. De sierlijke details zijn gecombineerd met een rustige kleur, waardoor een stijlvolle uitstraling ontstaat. De grazige tekstplaat biedt ruimte voor de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare, wat de herinnering aan hun leven op een tijdloze manier versterkt. Dit grafmonument is een gedenkwaardige manier om de aanwezig... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36666
Collectie Exclusief
Kleur Antraciet, donker
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument dat vakmanschap en schoonheid combineert. De sierlijke details zijn gecombineerd met een rustige kleur, waardoor een stijlvolle uitstraling ontstaat. De grazige tekstplaat biedt ruimte voor de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare, wat de herinnering aan hun leven op een tijdloze manier versterkt. Dit grafmonument is een gedenkwaardige manier om de aanwezigheid van uw geliefde te eren.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.