close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen cirkel in grafzuil met vlinder foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Glazen cirkel in grafzuil met vlinder Glas, natuursteen

Dit stijlvolle grafmonument wordt gekenmerkt door zijn unieke ontwerp, dat een solide granieten grafzuil combineert met een heldere glazen cirkel. De glazen cirkel is zorgvuldig ingebed in de zuil, waardoor het een harmonieus geheel vormt. Een subtiel gegraveerde vlinder - een universeel symbool van transformatie en wedergeboorte - siert de glasplaat, wat het geheel een persoonlijk en betekenisvol... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35476
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Kleur donker, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Dit stijlvolle grafmonument wordt gekenmerkt door zijn unieke ontwerp, dat een solide granieten grafzuil combineert met een heldere glazen cirkel. De glazen cirkel is zorgvuldig ingebed in de zuil, waardoor het een harmonieus geheel vormt. Een subtiel gegraveerde vlinder - een universeel symbool van transformatie en wedergeboorte - siert de glasplaat, wat het geheel een persoonlijk en betekenisvol karakter geeft. Dit monument laat ruimte voor het graveren van een naam en persoonlijke boodschap van de overledene, waardoor een blijvende herinnering mogelijk wordt. De zuil biedt een robuuste en permanente aanwezigheid, terwijl het glas een luchtig en licht effect creëert. Dit gedenkteken is een combinatie van duurzaamheid, elegantie en symboliek, ontworpen om op een respectvolle en prachtige manier eer te betonen aan een dierbare.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.