close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat en graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat en graflantaarn Glas, natuursteen

Dit rechthoekige grafmonument combineert een modern design met klassieke elementen. Het is gemaakt van hoogwaardig natuursteen en bevat een glazen tekstplaat, waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunnen worden gegraveerd. Bovendien is er een graflantaarn aanwezig, die licht verspreidt over de rustplaats. Dit monument is een gedenkwaardige manier om uw dierbare te herdenken.E... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35801
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Kleur donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument combineert een modern design met klassieke elementen. Het is gemaakt van hoogwaardig natuursteen en bevat een glazen tekstplaat, waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunnen worden gegraveerd. Bovendien is er een graflantaarn aanwezig, die licht verspreidt over de rustplaats. Dit monument is een gedenkwaardige manier om uw dierbare te herdenken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.