close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke stenen enkel foto 1

Natuurlijke stenen enkel Basalt

Enkel monument met een basalt zuil als letterplaat. De bovenkant is gepolijst waardoor er ruimte ontstaat voor de tekst. Binnen de omranding is ruimte voor split. Hetgeheel is geplaatst op een betonfundering.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42397
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige
Materiaal Basalt
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel monument met een basalt zuil als letterplaat. De bovenkant is gepolijst waardoor er ruimte ontstaat voor de tekst. Binnen de omranding is ruimte voor split. Hetgeheel is geplaatst op een betonfundering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.