close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafzuilen met koperen letters foto 1

Natuurlijke ruwe grafzuilen met koperen letters Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit natuurlijke ruwe zuilen, zorgvuldig gekozen voor hun unieke textuur en schoonheid. Elk detail is ingegeven door respect voor de natuurlijke aard van het materiaal. De zuilen worden verrijkt met handgemaakte koperen letters. De keuze voor koper is geïnspireerd door de wens om een warm en uitnodigend accent toe te voegen aan het monument. Deze letters kunnen gepersonalis... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42391
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Beige
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit natuurlijke ruwe zuilen, zorgvuldig gekozen voor hun unieke textuur en schoonheid. Elk detail is ingegeven door respect voor de natuurlijke aard van het materiaal. De zuilen worden verrijkt met handgemaakte koperen letters. De keuze voor koper is geïnspireerd door de wens om een warm en uitnodigend accent toe te voegen aan het monument. Deze letters kunnen gepersonaliseerd worden om de naam en andere belangrijke details van de overledene te weerspiegelen. Het resultaat is een durabel, sterk en tijdloos monument. Dit is niet alleen een eerbetoon aan een gedenkwaardig leven, maar het demonstreert ook het samenspel van natuurlijke schoonheid en kunstzinnige toewijding in de bouw van het monument.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.