close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument bronzen belettering foto 1

Natuurlijk grafmonument bronzen belettering Ruwe steen

Een ruwe steen als letterplaat met de tekst in bronzen letters. Van de onderkant van deze steen is een schijf gezaagd, deze wordt gebruikt als vloer hierdoor ontstaat ruime voor bijvoorbeeld een lantaarn.De natuur levert ons de mooiste materialen, vorm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42206
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Een ruwe steen als letterplaat met de tekst in bronzen letters. Van de onderkant van deze steen is een schijf gezaagd, deze wordt gebruikt als vloer hierdoor ontstaat ruime voor bijvoorbeeld een lantaarn.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.