close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Tauern kwaertsiet foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Tauern kwaertsiet Ruwe steen

Dit grafmonument kenmerkt zich door het gebruik van Tauern kwartsiet, een natuurlijke ruwe steen met unieke, robuuste eigenschappen. De steen straalt een subtiele elegantie uit en door de natuurlijke oneffenheden en patronen wordt elk monument een uniek stuk. De tauern kwartsiet, ook bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden, garandeert een lange levensduur. De steen kan desgew... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42581
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument kenmerkt zich door het gebruik van Tauern kwartsiet, een natuurlijke ruwe steen met unieke, robuuste eigenschappen. De steen straalt een subtiele elegantie uit en door de natuurlijke oneffenheden en patronen wordt elk monument een uniek stuk. De tauern kwartsiet, ook bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden, garandeert een lange levensduur. De steen kan desgewenst gepersonaliseerd worden met inscripties of gegraveerde decoraties voor een persoonlijke touch. Het grafmonument combineert natuurlijke schoonheid met duurzaamheid, en biedt een waardige gedenkplaats voor uw dierbare. Het gebruik van ruw, onbewerkt materiaal, brengt een eerbetoon aan de pure schoonheid van de natuur.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.