close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een natuurlijke, ruwe grafsteen die zorgvuldig geselecteerd is om zijn unieke, ongepolijste schoonheid. Het behoudt de organische vorm en textuur van de steen, waardoor elk monument individueel en authentiek is. Met uiterste precisie worden de naam en data van uw dierbare op deze steen gegraveerd, terwijl het ruwe oppervlak een voelbare herinnering biedt voor bezoekers... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42478
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een natuurlijke, ruwe grafsteen die zorgvuldig geselecteerd is om zijn unieke, ongepolijste schoonheid. Het behoudt de organische vorm en textuur van de steen, waardoor elk monument individueel en authentiek is. Met uiterste precisie worden de naam en data van uw dierbare op deze steen gegraveerd, terwijl het ruwe oppervlak een voelbare herinnering biedt voor bezoekers. Dit subtiele en respectvolle ontwerp past harmonieus in elke natuurlijke omgeving. Met deze ruwe grafsteen kiest u voor een sobere en toch opvallende rustplaats, die de schoonheid van de natuur en de uniciteit van uw geliefde benadrukt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.