close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen Ruwe steen

Dit grafmonument is een natuurlijke ruwe grafsteen, waarbij de ruwheid van de steen de schoonheid van de natuurlijke imperfecties omarmt. De steen heeft onbewerkte randen wat bijdraagt aan een authentiek en rustiek karakter. Deze unieke grafsteen is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen, waardoor de fysieke herinnering aan uw dierbare langdurig wordt behouden. De gede... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42524
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is een natuurlijke ruwe grafsteen, waarbij de ruwheid van de steen de schoonheid van de natuurlijke imperfecties omarmt. De steen heeft onbewerkte randen wat bijdraagt aan een authentiek en rustiek karakter. Deze unieke grafsteen is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen, waardoor de fysieke herinnering aan uw dierbare langdurig wordt behouden. De gedenksteen heeft ruimte voor een persoonlijke inscriptie, zodat u een speciale boodschap of toewijding kunt achterlaten. Dit grafmonument biedt mensen de mogelijkheid om een persoonlijk eerbetoon te creëren dat net zo uniek is als de persoon die het herdenkt. De ruwe grafsteen straalt natuurlijke kracht en standvastigheid uit, typerend voor een blijvend eerbetoon aan het leven van uw dierbare.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.