close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument staand foto 1

Enkel monument staand

Monument in de vorm van een zuil met daarop een bronzen beeld van een grutto. De tekst is gestraald maar niet ingeverfd. Het geheel is geplaatst op een gewapende betonfundering.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personalise... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42007
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Monument in de vorm van een zuil met daarop een bronzen beeld van een grutto. De tekst is gestraald maar niet ingeverfd. Het geheel is geplaatst op een gewapende betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.