close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne grafsteen van Hardsteen foto 1

Moderne grafsteen van Hardsteen

Dit is een modern grafmonument gemaakt van hoogwaardig hardsteen. Het strakke, minimalistische ontwerp is kenmerkend voor de hedendaagse stijl en sluit naadloos aan bij de rust en eenvoud van de omgeving. Het hardsteen is duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor het uiterlijk van het monument behouden blijft. Voor personalisatie zijn er mogelijkheden voor gravering, waarbij de naam en pe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42181
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een modern grafmonument gemaakt van hoogwaardig hardsteen. Het strakke, minimalistische ontwerp is kenmerkend voor de hedendaagse stijl en sluit naadloos aan bij de rust en eenvoud van de omgeving. Het hardsteen is duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor het uiterlijk van het monument behouden blijft. Voor personalisatie zijn er mogelijkheden voor gravering, waarbij de naam en persoonlijke boodschap van de overledene kunnen worden toegevoegd. De monochrome kleurstelling van dit monument draagt bij aan de serene uitstraling, terwijl de rechte lijnen en hoeken het een sterk en trouw karakter geven. Dit grafmonument is een eerbetoon aan de geliefde en vormt een blijvende herinnering met respect voor individuele wensen.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.