close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Beelden op zuil met tekstplaatje foto 1

Beelden op zuil met tekstplaatje

Dit gedenkteken combineert de solide kracht van een fijn bewerkte zuil met de persoonlijke touch van een tekstplaatje en bijpassende sculpturen. Deze in elkaar grijpende elementen creëren een harmonieus geheel dat rust en klasse uitstraalt. De zuil fungeert tegelijkertijd als drager voor het tekstplaatje, een discrete en elegante manier om de naam en levensdatums weer te geven. Op de zuil zijn bee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42163
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit gedenkteken combineert de solide kracht van een fijn bewerkte zuil met de persoonlijke touch van een tekstplaatje en bijpassende sculpturen. Deze in elkaar grijpende elementen creëren een harmonieus geheel dat rust en klasse uitstraalt. De zuil fungeert tegelijkertijd als drager voor het tekstplaatje, een discrete en elegante manier om de naam en levensdatums weer te geven. Op de zuil zijn beelden geplaatst. Deze kunnen worden gekozen om een relevant aspect van de overledene's leven of persoonlijkheid weer te geven, waardoor een uniek en op maat gemaakte eerbetoon ontstaat. Samengevoegd geven deze elementen uitdrukking aan een waardige herinnering die zowel individueel als universeel is.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.