close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met weg en graflantaarn foto 1

Grafmonument met weg en graflantaarn

Dit grafmonument biedt een rustige omgeving waar u kunt herdenken en eren. De weg voert naar het centrum van het monument, waar een persoonlijke boodschap of naam kan worden gegraveerd, als blijvende herinnering aan uw geliefde. Dit tastbare beeld geeft troost en stelt je in staat om de nagedachtenis van de overledene levend te houden.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42065
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs, Zwart
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument biedt een rustige omgeving waar u kunt herdenken en eren. De weg voert naar het centrum van het monument, waar een persoonlijke boodschap of naam kan worden gegraveerd, als blijvende herinnering aan uw geliefde. Dit tastbare beeld geeft troost en stelt je in staat om de nagedachtenis van de overledene levend te houden.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.