close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke grafzuil met graflantaarn foto 1

Klassieke grafzuil met graflantaarn

Dit klassieke grafmonument bestaat uit een zorgvuldig ontworpen grafzuil vervaardigd uit hoogwaardig natuursteen. De kolom heeft een gedistingeerd profiel dat eerbied en traditie uitstraalt. Een belangrijk kenmerk van dit monument is het gebruik van een stijlvolle graflantaarn. Deze lantaarn geeft een gedempt licht af dat bijdraagt aan een sfeer van respect en herinnering. Door de zuil en lantaarn... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42171
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit klassieke grafmonument bestaat uit een zorgvuldig ontworpen grafzuil vervaardigd uit hoogwaardig natuursteen. De kolom heeft een gedistingeerd profiel dat eerbied en traditie uitstraalt. Een belangrijk kenmerk van dit monument is het gebruik van een stijlvolle graflantaarn. Deze lantaarn geeft een gedempt licht af dat bijdraagt aan een sfeer van respect en herinnering. Door de zuil en lantaarn te innoveren of personaliseren met bijvoorbeeld inscripties, kan men een uniek eerbetoon creëren aan een geliefde. Dit monument biedt een evenwichtige combinatie van traditionele vormgeving en moderne elegantie, wat zorgt voor een waardige rustplaats.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.