close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument staand foto 1

Enkel monument staand

Grafmonument in de vorm van een kruis. Het kruis staat met een voetstuk op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41893
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Kruis
Cultuur Christelijk
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Natuursteen kleuren Blauw
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Orion graniet
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer
Symboliek Kruis
Vorm Kruis
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Kruis vormgeving

Productomschrijving

Grafmonument in de vorm van een kruis. Het kruis staat met een voetstuk op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.