close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk met RVS band en knuffelende mensen foto 1

Liggende grafzerk met RVS band en knuffelende mensen Rvs

Dit is een liggend grafmonument met een verfijnde afwerking, dat een combinatie van traditionele vormgeving en moderne elementen biedt. Het monument is voorzien van een RVS band die het markeert, waardoor het een duurzaam en tijdloos eerbetoon is. Een aangrijpend detail is de toevoeging van twee figuren die elkaar omhelzen, die een band van liefde en eenheid symboliseren. Dit detail is goed zichtb... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42077
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Antraciet, Grijs, Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een liggend grafmonument met een verfijnde afwerking, dat een combinatie van traditionele vormgeving en moderne elementen biedt. Het monument is voorzien van een RVS band die het markeert, waardoor het een duurzaam en tijdloos eerbetoon is. Een aangrijpend detail is de toevoeging van twee figuren die elkaar omhelzen, die een band van liefde en eenheid symboliseren. Dit detail is goed zichtbaar en voegt een persoonlijk en intiem element toe aan het monument, zonder de sereniteit van het totaalbeeld te verstoren. Het liggende formaat biedt bovendien een stabiele basis voor weerbestendigheid en een langdurige herinnering.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.