close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument staand foto 1

Enkel monument staand Ruwe steen

Monument van Diabas met een ruw gekapte rand, aan de voorzijde is ook een gedeelte bewerkt waardoor hij een natuurlijke uitstraling krijgt. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Het monument is op een betonfundering geplaatst.De natuur levert on... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41869
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Ruwe steen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Diabas
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Monument van Diabas met een ruw gekapte rand, aan de voorzijde is ook een gedeelte bewerkt waardoor hij een natuurlijke uitstraling krijgt. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Het monument is op een betonfundering geplaatst.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.