close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met bogende vorm foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Natuurlijke ruwe grafsteen met bogende vorm Natuursteen, ruwe steen

Een stijlvol grafmonument dat is ontworpen met de natuur als inspiratiebron. De ruwe afwerking van het natuursteen combineert perfect met de subtiele, boogvormige details. Dit prachtige monument biedt een persoonlijk eerbetoon aan uw dierbare en kan worden gepersonaliseerd met naam en boodschap. Het biedt een rustplaats waar verdriet en herinneringen samenkomen om hun leven te vieren.Een eenvoudig... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22947
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Ruwe steen, Split
Staande deel Natuurlijk, Natuursteen

Omschrijving

Een stijlvol grafmonument dat is ontworpen met de natuur als inspiratiebron. De ruwe afwerking van het natuursteen combineert perfect met de subtiele, boogvormige details. Dit prachtige monument biedt een persoonlijk eerbetoon aan uw dierbare en kan worden gepersonaliseerd met naam en boodschap. Het biedt een rustplaats waar verdriet en herinneringen samenkomen om hun leven te vieren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.