close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kunst grafsteen naast ruwe steen met glazentekstplaatje foto 1

Kunst grafsteen naast ruwe steen met glazentekstplaatje Zwerfkeien

Dit grafmonument combineert het artistieke en het natuurlijke door een vakkundig vormgegeven kunststeen pal naast een onbewerkte ruwe steen te plaatsen. Deze unieke combinatie zorgt voor een sterke visuele impact en spreekt tot de kracht en veerkracht van de geest. De toevoeging van een glazen tekstplaatje versterkt het karakter van dit stuk en biedt een gepersonaliseerde plek voor inscriptie van ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42207
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuurlijk
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Beige
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument combineert het artistieke en het natuurlijke door een vakkundig vormgegeven kunststeen pal naast een onbewerkte ruwe steen te plaatsen. Deze unieke combinatie zorgt voor een sterke visuele impact en spreekt tot de kracht en veerkracht van de geest. De toevoeging van een glazen tekstplaatje versterkt het karakter van dit stuk en biedt een gepersonaliseerde plek voor inscriptie van de naam en/of een speciale boodschap van uw geliefde. Dit grafmonument levert een subtiele mix van moderniteit en traditie, die zowel troost als respect communiceert en een duurzame herinnering creëert. Met zijn unieke stijl en duidelijke aandacht voor details, is dit monument een passend eerbetoon aan het leven van uw dierbare.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.