close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
arrow_forward
Ambachtelijk monument foto 1

Ambachtelijk monument

Letterplaat met fraai gestyleerde golven. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. Dit monument heeft een vloer met een omranding van banden met daarin ruimte voor split.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42399
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Letterplaat met fraai gestyleerde golven. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. Dit monument heeft een vloer met een omranding van banden met daarin ruimte voor split.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.