close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk met hart en omranding foto 1

Liggende grafzerk met hart en omranding

Dit betreft een liggende grafzerk, die zorgvuldig ontworpen is om eerbied en respect uit te stralen. Het grafmonument bestaat uit een plaat die plat op de grond ligt, met een hartvormig element als subtiele maar indrukwekkende accent. Daarnaast is er een omranding aangebracht die zorgt voor een welomlijnde en verzorgde uitstraling. Het monument is ontworpen om op subtiele wijze uiting te geven aan... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42068
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit betreft een liggende grafzerk, die zorgvuldig ontworpen is om eerbied en respect uit te stralen. Het grafmonument bestaat uit een plaat die plat op de grond ligt, met een hartvormig element als subtiele maar indrukwekkende accent. Daarnaast is er een omranding aangebracht die zorgt voor een welomlijnde en verzorgde uitstraling. Het monument is ontworpen om op subtiele wijze uiting te geven aan de gevoelens van liefde en waardering voor de overledene. De tekstgravure faciliteert het personaliseren van dit monument, waardoor u in de gelegenheid bent om een passend eerbetoon te bieden aan uw geliefde. Het materiaalgebruik zorgt voor een weerbestendige en duurzame kwaliteit waarmee een blijvende gedenkplaats kan worden gecreƫerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.