close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil met grafsteen van Viscount White graniet F1 foto 1

Grafzuil met grafsteen van Viscount White graniet F1 Rvs

Dit is een gedenkwaardig grafmonument dat elegantie en eenvoud combineert door de unieke combinatie van een grafzuil en grafsteen, beide vervaardigd uit hoogwaardig Viscount White graniet F1. De zuil en steen zijn beide sierlijk vormgegeven, afgewerkt met een uiterst strakke en gladde textuur die een reflecterende glans afwerpt. Dit maakt het monument zowel visueel opvallend als tastbaar. Daarnaas... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41854
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby, Sport
Kleur Wit, Zwart
Materiaal RVS
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een gedenkwaardig grafmonument dat elegantie en eenvoud combineert door de unieke combinatie van een grafzuil en grafsteen, beide vervaardigd uit hoogwaardig Viscount White graniet F1. De zuil en steen zijn beide sierlijk vormgegeven, afgewerkt met een uiterst strakke en gladde textuur die een reflecterende glans afwerpt. Dit maakt het monument zowel visueel opvallend als tastbaar. Daarnaast biedt het graniet van deze kwaliteit duurzaamheid en weerstand tegen de elementen, wat zorgt voor een blijvend eerbetoon aan uw geliefden. Dit unieke monument biedt een ruim oppervlak voor gepersonaliseerde inscripties en berichten om de individuele herinneringen in ere te houden. Met een dergelijk subtiel en verfijnd ontwerp is dit grafmonument een plaats waar respect en herinneringen samenkomen, voor een waardige uitdrukking van liefde en herinnering.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.