close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ambachtelijk monument foto 1

Ambachtelijk monument

Mooi vormgegeven letterplaat, het kruis is verheven gehakt. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. De omranding is gemaakt van ruwe stenen, hierin is ruimte voor beplanting.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personalise... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42245
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Mooi vormgegeven letterplaat, het kruis is verheven gehakt. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. De omranding is gemaakt van ruwe stenen, hierin is ruimte voor beplanting.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.