close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met zuil van graniet foto 1

Grafsteen met zuil van graniet

Enkel grafmonument met een granieten zuil met tekst en afdekplaat met plinten. In de zuil is een glosobject verwerkt met daarin een vogel. Om de zuil een strookje ruimte voor brokjes glas.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven w... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42193
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel grafmonument met een granieten zuil met tekst en afdekplaat met plinten. In de zuil is een glosobject verwerkt met daarin een vogel. Om de zuil een strookje ruimte voor brokjes glas.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.