close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele grafsteen met kruis van Belgische hardsteen foto 1

Enkele grafsteen met kruis van Belgische hardsteen

Dit enkele grafmonument is vervaardigd uit Belgische hardsteen, een materiaal bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Het ontwerp omvat een centraal geplaatst kruis. Dit klassieke christelijke symbool is fraai verwerkt in dit monument en zorgt voor een opvallend en respectvol accent. De steen biedt voldoende ruimte voor persoonlijke gravures, zoals de naam en levensdata van uw dierb... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41922
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit enkele grafmonument is vervaardigd uit Belgische hardsteen, een materiaal bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Het ontwerp omvat een centraal geplaatst kruis. Dit klassieke christelijke symbool is fraai verwerkt in dit monument en zorgt voor een opvallend en respectvol accent. De steen biedt voldoende ruimte voor persoonlijke gravures, zoals de naam en levensdata van uw dierbare. De subtiele kleurschakeringen van de hardsteen stralen een zeker understatement uit en zorgen voor een serene uitstraling. Met dit monument huldigt u op eerbiedwaardige wijze uw geliefde. De kwaliteit en tijdloze stijl maken het een passende en duurzame laatste rustplaats.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.