close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Ambachtelijk monument foto 1

Ambachtelijk monument

Letterplaat in de vorm van een hart. Het hart heeft een gehakte rand, de sokkel is ruw bewerkt. Op de letterplaat is een houten kruis gemonteerd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepas... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42243
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bewerking Gehakt
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Christelijk, Hartvormige lettersteen, Kruis
Cultuur Christelijk
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Persoonlijke toevoeging Hart
Productgroep Ambachtelijke monumenten, Grafmonumenten
Steennaam Impala graniet
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Hart, Kruis
Vorm hart
Vormgeving Hartvormige lettersteen

Productomschrijving

Letterplaat in de vorm van een hart. Het hart heeft een gehakte rand, de sokkel is ruw bewerkt. Op de letterplaat is een houten kruis gemonteerd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Hart

Een hart is symbolisch voor de liefde en is daarmee gewild als keuze voor de vorm van een grafmonument. Soms is het een lettersteen die een hartvorm krijgt. Als twee harten, oftewel het dubbelhart, worden toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee mensen. Het hart wordt soms gekozen om te gebruiken als gedenksteen maar wordt ook toegepast als accessoire of decoratie.