close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grijze tekstplaat met kruis van Impala graniet foto 1

Grijze tekstplaat met kruis van Impala graniet

Dit robuuste grafmonument kenmerkt zich door een grijze tekstplaat, vervaardigd uit impala graniet, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Een uitgehouwen kruis voegt een element van traditie toe en completeert de statige uitstraling van het geheel. Voor personalisatie biedt de tekstplaat ruimte voor het graveren van de naam en een persoonlijke boodschap voor uw ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42245
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit robuuste grafmonument kenmerkt zich door een grijze tekstplaat, vervaardigd uit impala graniet, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Een uitgehouwen kruis voegt een element van traditie toe en completeert de statige uitstraling van het geheel. Voor personalisatie biedt de tekstplaat ruimte voor het graveren van de naam en een persoonlijke boodschap voor uw dierbare. Met zijn tijdloze ontwerp en sterke materialen biedt dit grafmonument een respectvol eerbetoon en een blijvende herinnering voor hen die u dierbaar zijn.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.