close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Surhuisterveen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Surhuisterveen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Surhuisterveen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Surhuisterveen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Surhuisterveen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Surhuisterveen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Surhuisterveen.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Surhuisterveen Begraafplaats Surhústerfean / Surhuisterveen

Begraafplaats Surhústerfean / Surhuisterveen

De Begraafplaats Surhústerfean / Surhuisterveen bevindt zich in het noordwesten van Surhuisterveen aan de Vierhuisterweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Vierhuisterweg
9231 AR Surhuisterveen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Surhuisterveen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Surhuisterveen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Drachten.

vakkundig grafmonument plaatsen in Surhuisterveen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Surhuisterveen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Surhuisterveen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Surhuisterveen.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Drachten.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Surhuisterveen?

Grafstenen Surhuisterveen van natuursteen

Grafsteen Surhuisterveen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Surhuisterveen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Surhuisterveen van glas

Urnmonument Surhuisterveen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Surhuisterveen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Surhuisterveen

1 begraafplaats

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Surhuisterveen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Surhuisterveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Surhuisterveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.