close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Smallingerland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Smallingerland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Smallingerland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Smallingerland en omgeving, zoals in Aldegea, Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagn, Drachtstercompagnie, Goëngahuizen, Goengahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Nyega, Opeinde, Oudega, Rottevalle en Smalle Ee.

Grafsteen kopen in de buurt van Smallingerland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Smallingerland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 10 minuten rijden van Smallingerland.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Boornbergum Kerkhof Boarnburgum / Boornbergum

Kerkhof Boarnburgum / Boornbergum

De begraafplaats Kerkhof Boarnburgum / Boornbergum is gelegen in het zuidwesten van Boornbergum aan de Westerbuorren. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Westerbuorren
9212 PK Boornbergum
grafsteen Drachten Kloosterbegraafplaats van de Zusters Carmelitessen Drachten

Kloosterbegraafplaats van de Zusters Carmelitessen Drachten

De Kloosterbegraafplaats van de Zusters Carmelitessen Drachten bevindt zich in het zuidoosten van Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg. Dit is een algemene begraafplaats

Burgemeester Wuiteweg
9203KP Drachten
grafmonument Drachten Noorderbegraafplaats Drachten

Noorderbegraafplaats Drachten

In de gemeente Smallingerland vind u de Noorderbegraafplaats Drachten aan de Stationsweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Stationsweg
9201GT Drachten
grafmonumenten Drachten Zuiderbegraafplaats Drachten

Zuiderbegraafplaats Drachten

In de gemeente Smallingerland vind u de Zuiderbegraafplaats Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Burgemeester Wuiteweg
9203 KC Drachten
grafstenen Drachtstercompagnie Begraafplaats “Jezus Leeft” Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

Begraafplaats “Jezus Leeft” Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

De Begraafplaats “Jezus Leeft” Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie bevindt zich in het noordwesten van Drachtstercompagnie aan de Folgerster Loane. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Folgerster Loane
9222 LK Drachtstercompagnie
grafsteen Drachtstercompagnie Begraafplaats Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

Begraafplaats Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

De Begraafplaats Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie bevindt zich in het noordwesten van Drachtstercompagnie aan de Tsjerkebuorren. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Tsjerkebuorren
9222 NH Drachtstercompagnie
grafmonument Kortehemmen Kerkhof Koartehimmen / Kortehemmen

Kerkhof Koartehimmen / Kortehemmen

De begraafplaats Kerkhof Koartehimmen / Kortehemmen is gelegen in het zuidoosten van Kortehemmen aan de Boerestreek. Dit is een algemene begraafplaats.

Boerestreek
9211 TV Kortehemmen
grafmonumenten Nijega Kerkhof Nyegea / Nijega

Kerkhof Nyegea / Nijega

De begraafplaats Kerkhof Nyegea / Nijega bevindt zich in het noordwesten van Nijega aan de Kommisjewei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Kommisjewei
9217 RL Nijega
grafstenen Opeinde Begraafplaats "Nijtap" De Pein / Opeinde

Begraafplaats "Nijtap" De Pein / Opeinde

De Begraafplaats "Nijtap" De Pein / Opeinde is gelegen in het zuidoosten van Opeinde aan de Nijtap. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Nijtap
9218 PA Opeinde
grafsteen Oudega (Sm.) Kerkhof St Agathatsjerke Aldegea/Oudega Gem. Smallingerland

Kerkhof St Agathatsjerke Aldegea/Oudega Gem. Smallingerland Oudega (Sm.)

In de gemeente Smallingerland vind u de begraafplaats Kerkhof St Agathatsjerke Aldegea/Oudega Gem. Smallingerland aan de Buorren. Het betreft hier een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Buorren
9216 WB Oudega (Sm.)
grafmonument Rottevalle Begraafplaats Rottefalle / Rottevalle

Begraafplaats Rottefalle / Rottevalle

De Begraafplaats Rottefalle / Rottevalle bevindt zich in het noordoosten van Rottevalle aan de Buorren. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Buorren
9221 TC Rottevalle
grafmonumenten Rottevalle Kerkhof Rottefalle / Rottevalle

Kerkhof Rottefalle / Rottevalle

De begraafplaats Kerkhof Rottefalle / Rottevalle is gelegen in het noordoosten van Rottevalle aan de Buorren. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Buorren
9221 TB Rottevalle

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 10 minuten rijden van Smallingerland.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Smallingerland?

Grafstenen Smallingerland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Smallingerland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Smallingerland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Smallingerland

12 begraafplaatsen

Meer dan 160 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Smallingerland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Smallingerland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.